Home Иселенички Страни Велигденски сликарски натпревар за деца во Њу Џерси организиран од МПЦ „Свети Кирил и Методиј“

Велигденски сликарски натпревар за деца во Њу Џерси организиран од МПЦ „Свети Кирил и Методиј“

by trinitymedia
60 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=817966170373907&set=a.552245363612657

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво