Home ПРАВНА РЕГУЛАТИВА

ПРАВНА РЕГУЛАТИВА

ПРИРАЧНИК со корисни информации за иселениците од Македонија (практичен водич)
Економски прирачник
Закон за финансиска поддршка на инвестиции
Годишен план за спречување на корупција во Агенцијата за иселеништво за 2023 година

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво