Home Активности на Агенцијата за иселеништво Директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија гостин во Канал 5

Директорот на Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија гостин во Канал 5

82 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво