Home Иселенички СтраниЕвропа ЗМРХ и МКД „Охридски бисер“ од Загреб организираат Ноќ на книгата

ЗМРХ и МКД „Охридски бисер“ од Загреб организираат Ноќ на книгата

by trinitymedia
72 views

Повеќе инфо на:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3589684437844764&set=pcb.3589684757844732&locale=mk

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво