Home Иселенички СтраниЕвропа Македонското Културно Друштво „Свети Кирил и Методиј“ од Линц ќе учествува на Првомајска парада во својот град

Македонското Културно Друштво „Свети Кирил и Методиј“ од Линц ќе учествува на Првомајска парада во својот град

by trinitymedia
59 views

Почитувани Македонци
Ве известуваме, дека на ден 1.Мај (Среда),градот Линц ќе организира Парада (Културно – уметнички Друштва), на која нашето Друштво ке учествува и воедно, ке ја претставува Македонската нација,
после парада сите сте добродојдени во нашите простории каде ќе биде организирана забава по повод 1.Мај.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво