Home Иселенички Страни Детскиот хор од Чикаго на празничниот концерт Winter Glow

Детскиот хор од Чикаго на празничниот концерт Winter Glow

56 views

Детскиот хор од Чикаго на празничниот концерт Winter Glow, кој се одржа во салата на Chicago Simphony Orchestra, ја испеа македонската народна песна „Што ми е мило ем драго на Струга дуќан да имам“.

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво