Home Иселенички Страни Прекрасни слики од настапот на најмладите членови на ансамблот „Македонка“ при МПЦ „Свети Климент Охридски“

Прекрасни слики од настапот на најмладите членови на ансамблот „Македонка“ при МПЦ „Свети Климент Охридски“

68 views

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво