Home Иселенички Страни Прослава за Свети Никола во МПЦ „Свети Никола“ од Њу Џерси

Прослава за Свети Никола во МПЦ „Свети Никола“ од Њу Џерси

71 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво