Home Иселенички Страни Семејна вечер организирана од женскиот актив на МПЦ „Свети Никола“ во Хамилтон

Семејна вечер организирана од женскиот актив на МПЦ „Свети Никола“ во Хамилтон

69 views

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво