Home Иселенички СтраниЕвропа Во Загреб излезе новиот број на „Македонски Глас“

Во Загреб излезе новиот број на „Македонски Глас“

by trinitymedia
59 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво