Home Иселенички Страни Барање за донации за изградба на училиште при МПЦ „Свети Кирил и Методиј“ во Њу Џерси

Барање за донации за изградба на училиште при МПЦ „Свети Кирил и Методиј“ во Њу Џерси

69 views

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво