Home Иселенички СтраниАвстралија Македонското училиште „11 Октомври“ од Јагуна организира Новогодишна претстава

Македонското училиште „11 Октомври“ од Јагуна организира Новогодишна претстава

75 views

Кликнете тука за да го погледнете видеото

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво