Home Иселенички СтраниЕвропа ЗМРХ и МКД „Браќа Миладиновци“во Осиек организираат Трибина на тема “Хрватско-македонски културни врски”

ЗМРХ и МКД „Браќа Миладиновци“во Осиек организираат Трибина на тема “Хрватско-македонски културни врски”

75 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво